113 vjeçari tregon sekretin e jetëgjatësisë: “Alkol, cigare dhe femra të egra në s.”

Pyetën veteranin e fundit të mbijetuar të Luftës së Parë Botërore, Henry Allingham, se cili ishte sekreti i tij për një jetë të gjatë. Ushtari 113-vjeçar, ende i mprehtë nga mendja, u përgjigj pa u menduar gjate: “Cigare, uiski dhe gra të egra ne shtrat!”

Në foto: Henry Allingham

Kjo vlen edhe për burra të tjerë të famshëm gjatë historisë. Qoftë Allingham, apo Winston Churchill, një gjë që ata kanë të përbashkët është konsumimi i bollshëm dhe i qëndrueshëm i alkoolit dhe cigareve gjatë gjithë jetës së tyre. Kjo, dhe gratë, natyrisht. Fidel Castro është një shembull tjetër i kësaj – shumë gra, shumë puro, edhe shumë pije alkoolike.

Leave a Comment