27 vjeçari Shqiptar përdh’unon 70 vjeçaren Greke. Pasi mbuloi fytyrën ai mori th’ikën dhe e detyroi që të.

Autoritetet policore në Greqi kanë arrestuar një djalë shqiptar 27-vjeçar, pas akuzave për përdhunim të një gruaje 70-vjeçare.

Sipas raportimeve të mediave fqinje, shqiptari ishte i vendosur në një hotel përballë shtëpisë së të moshuarës.

Kjo ngjarje ndodhi në qytetin Kos.

Duke mbuluar fytyrën, 27-vjeçari hyri në banesën e 70-vjeçares dhe me anë të kërcënimit me thikë, e detyroi të kryente marrëdhënie se’ksuale.

Shqiptari ka mohuar akuzat, por autoritetet greke kanë zbuluar shenjat e gishtave, dhe pritet që ai të paraqitet para prokurorisë së qytetit Kos.