31 foto të fotografuara 1 sekondë përpara se të ndodhë hataja

Fotografët presin ditë, javë dhe muaj për të fotografuar ne një moment të përsosur, por nganjëherë, momentet më epike ndodhin rastësisht. Dhe koha është aq perfekte saqë ato foto nuk mund të ri-krijohen kurrë.

Ne kemi përpiluar një seri imazhesh të marra një sekondë para se diçka të ndodhë në mënyre të çuditshme. Shikoni më poshtë.