Alfred Çako tha se është klon. Edi Rama përgjigjet: “Pikërisht pra. Sidomos dhe tani që kam bërë botoks”

Kryeministri Edi Rama disa kohe me pare ne emisionin “E diell” foli edhe per konspiracionistin Alfred Cako

I pyetur se cfare mendimi ka per te, Edi Rama u pergjigj se Alfred Cako i shkruan here pas here dhe e paralajmeron Ramen per fundin e botes.

Rama tha:

“Më shkruan herë pas here, më paralajmëron për ardhjen e apokalipsit por është personazh shumë simpatik. Teoritë e tij janë poezi që mund të konsiderohen si pjesë e fantazisë dhe e dellit krijues të njeriut”

Gjithashtu Ramen e pyeten se cfare mendon rreth teorive te Cakos se ai eshte klon dhe nuk eshte Rama i vertete

Rama u pergjigj

Pikërisht pra. Sidomos dhe tani që kam bërë botoks.”