“Alma Kaçi beson se i ka prerë këmbët një të keqeje.” Flet avokatja e saj

Avokatja e Alma Kaçit, vajzës që shfaqet në një video-skandal duke kryer marrëdhënie sek’suale me ish-kryebashkiakun Safet Gjci, ka dhënë detaje të reja në lidhje me këtë çështje.

Gjatë intervistës në “Shqipëria LIVE”, Natasha Velia Pelliçione ka zbuluar se Alma punon si një person i përgjegjshëm për zbulimin e ngacmimeve sek’suale në administratën shtetërore. Avokatja tregon se vajza ka denoncuar edhe persona të tjerë në këtë kontekst. Ndërsa për projektin e qentëve, ajo thotë se u përdor që të krijohej një roli më i besueshëm.

“Alma dhe Safet gjici nuk kishin asnjë lidhje. Ajo ishte e vetëdijshme për të kryer një inskenim, për ta demaskuar këtë zyrtar shtetëror. Ata njiheshin në mënyrë sipërfaqësore. Aktin seksual e ka kryer për ta demaskuar Gjicin. Unë nuk jam e autorizuar të nxjerr punën e saj. Ajo ka punuar në natyrën e saj investigative, ka kryer këtë funksion, duke demaskuar personalitete të tilla në administratën shtetërore. Ajo ka demaskuar dhe personazhe të tjerë. Ajo nuk ka dashur që video të bëhet virale, ndodhi aksidentalisht. Alma ishte me një funksion të caktuar, për ta demaskuar Gjicin.

Sa i përket projektit, u përdor që të bëhej më i besueshëm roli i saj. Projekti ekziston, por nuk ishte objekt për t’u bërë tender, për t’u realizuar. Ajo e ka një projekt në dorë sepse është aktiviste për kafshët prej kohësh dhe u përdor për ta bërë më të besueshëm rolin e saj. Ajo beson se i ka prerë këmbët një të keqeje. Nuk ka bërë denoncim për skandal seksual dhe nuk më ka thënë gjë nëse do e bëjë”- tha avokatja.