Anxhela Peristerit: “Veriorëve i zien më shumë gjaku dhe hedhin më shumë lekë se jugorët”

Këngëtarja e njohur Anxhela Peristeri, ka thënë gjatë një emisioni, se më shumë në dasma e ftojnë në Veri, se në Jug, edhe pse ajo vetë është jugore.

Po kush hedh më shumë lekë për dasma, Veriu apo Jugut?

Anxhela thotë se jugorët janë më kurancë, në raport me veriorët.

“Zakonisht ne funskionojmë me një pagesë fikse, jo me para të hedhura. Por Veriu është më i gëzueshëm dhe më bujar.

Sigurisht që edhe Jugu ka dasma shumë të bukura, por Veriut i zien pak më shumë gjaku sesa neve nga jugu”, tha ajo.

Leave a Comment