Arian Konomi: “Thanë që jam plakur por tani jam bërë si Tom Cruise. Gati për filmin e ri”

Arjan Konomi pak kohë më parë ndau një video ku paraqitej me flokë disi të thinjura dhe fytyrë të zbehtë, një pamje që e befasoi të gjithë, deri në atë pikë sa disa menduan se opinionisti mund të kishte ndonjë problem shëndetësor.

Megjithatë, në kohët e fundit, Konomi ka ardhur me një ndryshim të ri në pamjen e tij, duke i bërë ata që e quanin “të moshuar” të mbajnë gojën mbyllur.

“Çɑ dini jυ ρëɾ look-υn e ɾi!!Gɑti ρëɾ filmin e ɾi “Toρ Gυn”. Hɑjde jeρini komenteve .. se thɑtë që jɑm ρlɑkυɾ.. Si mendoni se dυkem tɑni?”, kɑ ρyetυɾ Konomi.