Arian Shehu i sektit Halvetjan: “Një grua nuk bënte fëmijë 8 vjet. I dhashë një gjë e për 1 muaj ngeli shtatzënë”

Arian Shehu, një artist i njohur i muzikës polifonike shqiptare, është një trashëgimtar i sektit Halvetjan dhe një figurë e njohur në Gjirokastër për 11 breza.

Si Sheh, ai ka një detyrë të veçantë dhe beson se njerëzit do të vijnë te ai vetëm nëse ai mund të bëjë mrekullira.

Njëherazi, Arian Shehu tregon një histori interesante për një grua që për shumë vite nuk mund të kishte fëmijë, por pas takimit me Arianin, ajo u kuptua se ishte shtatzënë pas vetëm një muaji.

“Njëra nuk bëri fëmijë 8 vjet, i dhashë një gjë, dhe në krye të muajit ngeli shtatzënë. Bëri djalë. I dhashë një nuskë që e mbajti në mes”- tha ai.