Arjan Çani i qan hallin femrave: “Shumica e femrave vdeśin pa provuar org azmën”

Në një intervistë me Arjan Çanin pyetjet rreth zeksit janë të pa shmangshme.

I pyetur nga gazetari i emisionit “Interview’ nëse shqiptarët dinë të bëjnë zeks apo jo moderatori përgjigjet:

“Dinë të bëjnë por edhe nuk dinë. Pyetja që unë mund të bëj është kjo; a marrin org azmën femrat apo jo. Kjo është dramë e madhe për femrat. Këtu shumica e femrave vdesín pa e ditur çfarë është org azma dhe ky është një problem shumë i madh”