Babai pret këmbën në sy të vajzës së tij: “Unë jam Jezusi”

Një burrë nga Arkansas u arrestua në fillim të muajit të kaluar, së bashku me gruan e tij, pasi thuhet se preu një nga këmbët para syve të vajzës së tij.

Incidenti ndodhi më 2 gusht në Boone County, Arkansas, dhe historia u raportua për herë të parë nga një radio lokale, KTLO, të hënën. Sipas dokumenteve të marra nga stacioni, Shannon Cox, 48 vjeç, dhe gruaja e tij, Sandy Cox, 30 vjeç, u arrestuan pas incidentit dhe u akuzuan për nga një akuzë krimi të shkallës së parë që rrezikonte mirëqenien e një të mituri.

Sipas raportit, një hetues qarku u dërgua në shtëpinë e çiftit më 2 gusht pasi erdhën raporte që pretendonin se Cox kishte prerë këmbën e tij. Me të mbërritur në banesë, hetuesi gjeti Cox-in, nudo, të shtrirë para shtëpisë me një pjesë të njërës prej këmbëve të humbura.

Hetuesit thanë se burri kishte prerë këmbën duke përdorur një sharrë, duke lënë spërkatje të konsiderueshme gjaku rreth shtëpisë, në mure dhe në dysheme në një shteg që të çon në sharrë.

Sandy Cox nuk ishte e pranishme në momentin e incidentit të bashkëshortit të saj, pasi kishte shkuar për të vizituar miqtë dhe kishte lënë në kujdesin e tij vajzën e vogël të çiftit. Oficerët përcaktuan se vajza e çiftit, mosha dhe emri i së cilës nuk bëhet me dije, ishte e pranishme gjatë vetëamputimit të babait të saj.

Hetuesit thanë se Sandy Cox pretendoi se gjithë ditën para incidentit burri i saj kishte vepruar “çuditshëm”, duke pretenduar se ai ishte Jezu Krishti.

Më vonë, thanë hetuesit, Sandy Cox tha se veprimet e bashkëshortit të saj u bënë më të dhunshme, me Shannon Cox që dyshohet se pretendonte se ai ishte gjithashtu Satanai dhe kërcënoi se do t’i “priste kokën”.

Sipas raportit, Sandy Cox tha se ajo kishte shkuar në shtëpinë e shoqes së saj nga frika se mund ta vriste atë. Kur u pyet, raporti i KTLO tha se ajo pretendonte se e kishte lënë vajzën në shtëpi sepse nuk kishte frikë për sigurinë e saj.

Shannon Cox u transportua me ambulancë ajrore në veri në Qendrën Mjekësore Cox në Jug në Springfield, Misuri. Një hetim i mëtejshëm i shtëpisë zbuloi gjithashtu një automjet jashtë në një gjendje të dëmtuar: kapuçi ishte lart, një bombol 20 kilogramësh me propan ishte ulur në baterinë e makinës, një xhami e pasme u thye dhe hiri u gjet në sediljen e pasme. Për momentin nuk dihet nëse dhe si ka lidhje automjeti me ngjarjen.

Që atëherë, Cox dhe gruaja e tij janë liruar me pagese prej 10,000 dollarësh.

Leave a Comment