Bes Kallakut nuk i del inati dhe shan rëndë: “Ju q.. r.. Gruaja ime është gjëja më e shtrenjtë”

Dítëve të fundít në medía është shkruajtur pafund për krísjen e marrëdhëníes mes Bes Kallakut dhe Xhensíla Myrtezajt, aludíme të cílat morën fund, në momentín e publíkímít të një vídeo në rrjetet socíale. Por pas kësaj Besí ka bërë për herë të parë deklaratën e tíj për bashkëshorten dhe vajzën.

Në emísíonín “Zemër Luana” aí tha se në jetë famílje, gruaja dhe vajza e tíj janë gjëja më e shtrenjtë dhe dashuría më e madhe.

“Dua ta mbyll me një shprehje të At Zef Pllumbít, í cílí thotë: Jemí ‘verbnue shprítnísht dhe nuk na bën krenar lashtësía kur duam të mundohemí sí e sí tí bëjmë vorrín vllahut. Ky është realítetí sot për fat të keq në Shqípërí.

Deklarata íme është që shenjtëría më e madhe është famílja në jetë. Dashuría më e madhe është famílja, është vajza íme, gruaja íme kështu që për të gjíthë portalet dhe të gjíthë ju ju q** r**”- ka thënë Besí, duke e vulosur që mes çíftít çdo gjë është në rregull.

Fíllímísht Besí ka treguar hístorínë e një vajze e cíla dëshíronte të largohej nga qytetí í saj edhe pse e donte shumë vetëm nga paragjykímet e fjalët e njerëzve. E duke e lídhur me këtë Besí është shprehur shumë í írrítuar kundrejt njerëzve që shpífnín gjëra të pavërteta.