“Bjeri nënës një snajper ta vras Ramën mu në lule të ballit” Shpërthen nëna demokrate!

Mbështetës të Partisë Demokratike u mblodhën sot në sheshin “Gensher” për të protestuar.

Ata zgjodhën që në formë simbolike kundër çmimit të lartë të naftës të fiknin makinat dhe të bllokonin qarkullimin në këtë shesh.

Njëra nga qytetaret e revoltuar tha se “i mjeri në këtë mes është populli, i cili ka mbetur në dorë të kryeministrit.”

“Mjerë popullin e shkretë çfarë e ka gjetur me një drogmen, që është në dorën e atij. Atë po nuk e hoqi qafe njeri, bini nënës një snajper edhe… ta vras mu në lule të ballit. Çfarë do më bëjnë mua ata”, tha një qytetare.

Leave a Comment