Bledi Mane çmendet mbas Olta Gixharit dhe e përgjon mbas dere.

Banorët janë duke bërë testet për detyrat e lëna nga Vëllai i Madh sot, dhe performancat e tyre do të shihen në prime të se shtunës.

Në të njëjtën kohë, Olta po bënte një valëzim të sensual me streçe leopard dhe lëvizje, kur kamerat kanë kapur gazetarin Bledi Mane që e “përgjonte”.

Ai nuk ka fshehur admirimin e tij për Oltën gjatë kohës në shtëpinë e Big Brother VIP, dhe në disa video që janë në qarkullim ai ka thënë se do të donte ta prekte.

Ai i ka ndjekur në heshtje vajzat, Oltën dhe Tean, pa thënë asnjë fjalë, dhe më pas ka ikur.