Bledi Mane: “Këta që ngasin makinën me 180 km në orë janë të kompleksuar. Kanë k.. e vogël, askush nuk i përfill“

Nga Bledi Mane

Dyshimi/ PO TI SI E NGET MAKINËN?

E ngiste makinën me 180 km në orë, parakalonte në krahun e gabuar dhe rrezikonte makinat e tjera.

Xhamat e dritareve hapur, muzika në
kupë të qiellit. Pastaj ndalonte, fillonte xhirronte
gomat, ngacmonte me fjalë vajzat në
rrugë, marmida tym i zi.

Kërkonte me deomos të tërhiqte vëmendje. Atë vëmendje që nuk e merrte dot në krevat kërkonte ta merrte në rrugë si gangster me makinën e tij.

Qysh adoleshent ishte rritur i frustruar dhe i kompleksuar. Ka k… e vogël dhe askush nuk e përfill…

Leave a Comment