Bledi Mane në Lushnjë: “Më në fund nxorra dhe unë linjën e re të br’ekëve” Monika Lubonja: “Turp”

Bledi Mane ka publikuar sot ne rrjetet sociale nje status ironik ku thote se dhe ai ka hapur linjen e tij te re te brekeve.

Statusi i tij ironizon linjen e re te rrobave te banjos te krijuar nga Kiara Tito. Bledi Mane gjithashtu ka vendosur ne status si vendodhje Lushnjen.

Mesa duket ky status nuk i ka pelqyer Monika Lubonjes e cila nuk ishte dakord me kete lloj ironie duke thene se keto jane fjale te turpshme per tu perdorur me femrat.