Bledi Mane sherr me Altin Goxhaj: “Unë të q. ty, Edi Ramën dhe..”

Bledi Mane duket se po mundohet te trazoje ujerat ne shtepine e Big Brother Vip Albania.

Duket se gazetari kontrovers nuk e ka problem te perballet me situata te ndryshme konfliktuale.

Me poshte do te shihni nje konflikt te tij dikur me Altin Goxhaj