Blendi Fevziu përleshet me peshkun e madh në jug dhe del fitimtar

Gazetari i njohur Blendi Fevziu njihet per pasionin e tij te zhytjes nen uje.

Mediat me te medha boterore shkruajne se Fevziu eshte perleshur me nje peshk te madh ne detin Jon.

Peshku i llojit “dhëmbësqepari” u mundua te kafshonte Fevziun tek dora por i ngelen dhembet tek ora e dores se gazetarit te njohur.

Medohet se Fevziu kishte me vete shkopin e tij qe e perdori per te rrahur Artan Lamen.

Me te njejtin shkop Fevziu mori ne shenjester peshkun dhe ja nguli mu ne koke ne nje distance prej 300 metrash.

Vrasja e peshkut shkaktoi gezim te madh tek kallamaret te cilet duartrokiten te lumtur.

Fevziu doli fitimtar ne breg te detit.

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2023. Ndalohet kopjimi këtij materiali.