Bleona Qereti: “Ç’më ka punuar Van Damme në krevat. Mu lut shumë muaj të lidhej me mua por e refuzova”

Padyshim në pyetjen mashkulli më i mirë për seks në shtrat përgjigja e Bleonës ishte Van Damme (që është pikërisht ajo që e ka refuzuar në një lidhje serioze me të).

Jean Claude prej shumë muajsh ka kërkuar të jetë partneri im, por kam qenë unë ajo që e kam refuzuar. Nuk kam nevojë për një mashkull të më bëjë të famshme unë kam treguar që di t’ja dalë e vetme” sepse pastaj do thuhej është me Jean Claude prandaj po bën karrierë në një kohë që gjërat i kam bërë vetë.

Bleona Qereti

Siç dihet nga të gjithë Bleona e merr gjithnjë atë që do, vëmendje, famë dhe shumë klikime. Por a do të trazojë edhe njëherë ajo një “Shqipëri” & “Amerikë” për të marrë atë që do?! “Marigoja e Përrallë nga e kaluara” ja arriti, le të shohim tani çdo të bëjë Bleona sepse për të mashkulli ideal duhet të:

të flasë anglisht

të vishet si italianët

ti japë makinës si gjermanët

të puthet si francezët

të shpenzojë si rusët

dhe të ketë kokë shqiptari

Leave a Comment