Bombastike! Del databaza me numrin e dashnoreve të Shqiptarëve. Kanë nga 2 të dashura për kokë”

Sot ka rrjedhur nje tjeter databaze teper e vecante e cila me siguri do te trondise familjet Shqiptare.

Ne te gjithe listen e zbuluar nga “Mendje” jane shenuar me saktesi per secilin person keto te dhena:

1. Numri dashnoreve

2. Emri dashnoreve

3. Sa leke ne muaj shkojne per dashnoren nga rroga dhe sa per gruan.

4. Sa here ne muaj e bejne me gruan dhe sa here me dashnoren

5. A eshte dashnorja xheloze per gruan apo eshte mendjehapur

6. Dashnoret zemergjera te cilat kerkojne vetem nje kafe dhe jane pa shpenzime jane shenuar ne nje liste te vecante

7. Dashnoret te cilat nuk ngopen duke bere dashuri cdo dite jane shenuar vec ne nje liste me pulle te kuqe

8. Me shume se gjysma e listes se meshkujve kane nga dy dashnore nga te cilat njera eshte simpatike dhe tjetra e shemtuar.

Gjithashtu ne liste jane shenuar edhe justifikimet e meshkujve kur dalin me dashnoren. Kjo eshte pjesa me e vecante e listes. Ja justifikimet qe perdoren me shpesh:

1. Po dal te blej nje pakete

2. Jam me cunat po pi nje kafe

3. Me ra bateria celularit dhe prandaj e kisha fikur

4. Kam shume pune. Mos i bjer telefonit se nxehet shefi

5. Nuk e hap dot kameran qe te tregoj se ku jam se nuk kam internet

6. Erdha zemer jam rruges. Vonohem 15-20 minuta

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2021. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment