Brad Pitt nxehet me aktorin e njohur “Lahu se ma shpife”

Brad Pitt u neverit nga Shia LaBeouf në xhirimet e filmit Fury.

LaBeouf kishte një erë të keqe të keqe dhe nuk pranoi të bënte dush për javë të tëra.

Aktori Labeouf shkuli nje dhemb dhe qendroi pa u lare per jave te tera ne menyre qe te krijonte sa me realisht kushtet e luftes se dyte boterore per te cilat bente fjale filmi.

Sjellja e LaBeouf ishte aq e papëlqyeshme në mesin e anëtarëve të kastit, duke përfshirë Brad Pitt, Jason Isaacs dhe Logan Lerman, saqë ky i fundit mori nje hotel tjeter larg aktorit qe te mos besdisej nga era e tij e rende.

Leave a Comment