Bunkerët antibërthamorë në Finlandë kanë deri dhe fusha sportive dhe lodra për fëmijët!

Finlandezet kane 80 vite qe pergatiten per nje perballje te mundshme me Rusine Kompleksi i bunkerave ne Helsinki eshte projektuar ne nje lloj menyre qe perballon jo vetem nje sulm masiv berthamor por ka kapacitet qe te mbaje brenda te gjithe popullsine pa asnje lloj problemi. Kompleksi perfshin brenda stok jashtezakonisht te madh me ushqime, … Read more