Ky është njeriu që pi çdo ditë u’rinën e tij

Disa studime sugjerojnë se pirja e një gote verë të kuqe çdo ditë mund të jetë e mirë për shëndetin tonë. Po një gotë u’rinë?! Harry Matadeen, nga Farnborough, Hampshire, pretendon se ndihet më mirë se kurrë pasi filloi të pijë u’rinën e tij çdo ditë – madje ai hidratohet me të për të luftuar … Read more

Është merakli i madh. Princi Charles merr banjon me vete kudo ku shkon!

Që kur mbreti Charles III mori kurorën britanike, ai ka qenë në qendër të vëmendjes. Njerëzit duan të dinë gjithçka rreth tij – çfarë ha dhe çfarë bën në kohën e tij të lirë, çfarë muzike i pëlqen dhe cdo lloj detaji tjeter. Tani, sipas New York Post, një raport sugjeron që Mbreti Charles “merr … Read more