Habit Alfred Çako: “Shpirti hiqet dhe është futur me një enë. Është një shpellë me 4-5 kate që ka brenda.”

Teoricieni Alfred Cako ka rikthyer teorinë e tij se në të ardhmen të gjithë njerëzit do të lëvizin me anë të mikroç’ipeve. Duke u nisur nga ndërprerja e rrjeteve sociale për një periudhë, Çako ka deklaruar se po shkojmë drejt krijimit të një “avatari” njerëzor. Gjatë intervistës në studio në emisionin “Breaking” në Top News, … Read more

Myftiu i Shkodrës i ashpër me Gjerkmarkaj për shamitë në shkolla: “Mos i fut hundët aty ku nuk të takon”

Myftiu i Shkodrës Muhamed Sytari i është përgjigjur deputeti i Partisë Demokratike, Agron Gjerkmarkaj, në lidhje me debatin për mbajtjen në shkolla të shamisë për vajzat e besimit mysliman. Myftiu ka hedhur poshtë pretendimet se shamia islame i shërben qarqeve serbe, si dhe i ka bërë thirrje të gjithë politikanëve dhe akademikëve të tjerë ateistë … Read more

Myftiu i Shkodrës debat me Gjerkmarkaj për shamitë në shkolla: “Mos i fut hundët aty ku nuk të takon”

Myftiu i Shkodrës Muhamed Sytari i është përgjigjur deputeti i Partisë Demokratike, Agron Gjerkmarkaj, në lidhje me debatin për mbajtjen në shkolla të shamisë për vajzat e besimit mysliman. Myftiu ka hedhur poshtë pretendimet se shamia islame i shërben qarqeve serbe, si dhe i ka bërë thirrje të gjithë politikanëve dhe akademikëve të tjerë ateistë … Read more