Blendi Fevziu përleshet me peshkun e madh në jug dhe del fitimtar

Gazetari i njohur Blendi Fevziu njihet per pasionin e tij te zhytjes nen uje. Mediat me te medha boterore shkruajne se Fevziu eshte perleshur me nje peshk te madh ne detin Jon. Peshku i llojit “dhëmbësqepari” u mundua te kafshonte Fevziun tek dora por i ngelen dhembet tek ora e dores se gazetarit te njohur. … Read more