“Seƙs në zyrë për 3 vite me rradhë!”, si e dënonte Enver Hoxha imoralitetin në vitin ’73

Një doƙυment i Sigυrimit të Shtetit në vitin 1973 ƙa hedhυr dritë mbi mënyrën me të cilën “procedonte” Partia ƙomυniste e Enver Hoxhës, me rastet e sƙandaleve seƙsυale në zyrat e shtetit.Doƙυmenti, i pυbliƙυar nga ish drejtυesi i arƙivit në Ministrinë e Brendshme ƙastriot Dervishi, tregon për rastin e një pυnonjësi të njëri prej ƙomiteteve … Read more

Ky është piloti i vdekjes. Hedh hirin e të vdekurve me dron nga qielli

Një ish-pilot i Forcave Ajrore Britanike ka nisur një biznes të pazakontë, të shpërndajë me dron në ajër hirin e personave të vdekur. Christopher Mace, themelues i kompanisë “Aerial Ashes”, thotë se është frymëzuar në këtë biznes ngaqë përhapte në det hirin e shokëve të ushtrisë. Dronët po përdoren gjithmonë e më shumë në biznesin … Read more

Detektivja Shqiptare: “Mosha 40 vjeç e sipër tradhëtojnë pothuajse të gjithë sepse kanë shumë vite martesë dhe.”

Shkënda Lili është një detektive private, e cila investigon çështje të ndryshme sipas kërkesave të klientëve. E diplomuar për juridik, Shkënda punon prej 4 vitesh në këtë fushë dhe ka një ekip prej 4 personash të tjerë. Detektivja deklaroi se 70% e njerëzve në çift tradhtojnë. “Thuhet se të gjithë tradhtojnë?”, u pyet ajo “Mosha … Read more

113 vjeçari tregon sekretin e jetëgjatësisë: “Alkol, cigare dhe femra të egra në s.”

Pyetën veteranin e fundit të mbijetuar të Luftës së Parë Botërore, Henry Allingham, se cili ishte sekreti i tij për një jetë të gjatë. Ushtari 113-vjeçar, ende i mprehtë nga mendja, u përgjigj pa u menduar gjate: “Cigare, uiski dhe gra të egra ne shtrat!” Kjo vlen edhe për burra të tjerë të famshëm gjatë … Read more