Babai pret këmbën në sy të vajzës së tij: “Unë jam Jezusi”

Një burrë nga Arkansas u arrestua në fillim të muajit të kaluar, së bashku me gruan e tij, pasi thuhet se preu një nga këmbët para syve të vajzës së tij. Incidenti ndodhi më 2 gusht në Boone County, Arkansas, dhe historia u raportua për herë të parë nga një radio lokale, KTLO, të hënën. … Read more

Kërrcet sherri në parlament. Ministrat përleshen me deputetët e opozitës. (Video)

Parlamenti i Kuvajtit u mblodh sot për të diskutuar buxhetin vjetor. Gjatë takimit, një përleshje shpërtheu midis ministrave dhe ligjvënësve të opozitës. Me fillimin e takimit, ligjvënësit e opozitës morën vendet e ministrave për të protestuar ndaj “korrupsionit” në vend. Disa deputetë goditën tryezat për të ndaluar fjalimet. Ndërsa deputetët e opozitës uleshin në vendet … Read more