Arbana Osmani: “Turistët Italianë gjithmonë do ankohen se e kanë në gj’ak. Nuk do e bëjnë ata Shqipërinë”

Arbana Osmani tregon përvojën e saj gjatë një udhëtimi në Jug të Shqipërisë me fëmijët. Ajo thekson bukurinë e natyrës së këtij vendi dhe thekson se kemi një Rivierë fantastike me struktura hotelerie cilësore. Megjithatë, ajo po ashtu thekson një aspekt të keq: sjelljen e disa pronarëve ndaj punonjësve dhe klientëve të tyre. Ajo përshkruan … Read more