32 vjeçarja nga Lazarati kampione e bodybuilding. Është nënë e dy fëmijëve.

Oriela Trako, një sportiste shqiptare, ka filluar sportin e bodybuilding-ut rastësisht, por tani ka arritur në shkallën më të lartë të suksesit. Ajo u shpall kampione absolute në kampionatin kombëtar të datës 7 maj në disiplinën “natyral”. Edhe pse 32-vjeçarja nga fshati Lazarat i Gjirokastrës u përball me paragjykime në fillimet e saj, përkushtimi dhe … Read more