Çifti që pi gj’akun e njëri tjetrit: “Na pëlqen të jetojmë si vampira. Unë ja ngul dhëmbët të dashurës në”

Një çift që jetojnë si vampirë kanë ndarë detaje i’ntime për ritualin mujor të ushqimit me gjak të “dhurueses” së tyre të cilën e kanë të dy të dashur.

Logan South, 32 vjeç, dhe gruaja e tij Daley, 31 vjeç, flasin hapur për lidhjen e tyre të pazakontë duke treguar si thithin gishtin e Ilonës, të dashurën e tyre, një ose dy herë në muaj për të pire gj’akun e saj. “S’kam pëlqim për shijen e gjakut por duhet ta pi,” pranon Daley. “Jam dikush që e ka nevojë”

Edhe pse Logan dhe Daley kanë të dy maska vampiri, ata nuk kanë nevojë të thithin në qafën e Ilonës dhe të gërmojnë për gjakun e saj si në një skenë të një filmi horror për të ndier kënaqësi.

Në video, Daley përdor të njëjtin mjet që d’iabetikët përdorin për të çarë gishtat e tyre për të marrë gjakun e Ilonës para se ajo dhe Logan të fillojnë të thithin me oreks gishtat e saj.

“Duke përdorur këtë pajisje prekëse, merr sasinë e duhur pa shkaktuar shumë probleme ,” thotë Daley në lidhje me pajisjen për prerjen e gishtave.

Vampiri i njohur vë theksin se “është një ide e mirë të njihni dhuruesin tuaj të gj’akut”, duke shpjeguar se ata e bëjnë Ilonën të testohet për sëmundjet që transmetohen me gj’ak një herë çdo gjashtë muaj.