Çudit Alfred Çako: “Në Elbasan janë gjetur skelete 6-7 metra të gjatë. Do rrojmë 600-700 vjet”

Konspiracionisti Alfred Cako ka shprehur opinionin e tij se ka dy vëllezër dhe një motër që kanë qenë pjesë e një laboratori ku u krijua njerëzimi.

Ai theksoi se Njerëzimi nuk është i përmbushur me 12 mijë vite para Krishtit, as 30 mijë vjet, por qenia njerëzore është e vjetër 69 milionë vjet dhe sipas Blavatski, ka pasur 5 epoka të zhvillimit të njerëzimit.

Cako: Mënyra se si u krijua njerëzimi nuk dihet saktësisht. Mendohet se janë dy vëllezër dhe një motër që janë qenë pjesë e një laboratori. Edhe dy vëllezërit tjerë janë fëmijët e Anu-së. Ka një teori që prezanton fakte dhe zbulime të ndryshme për llojet e ndryshme të njerëzve që kanë ekzistuar. Njerëzimi nuk është i përmbushur me 12 mijë vite para Krishtit, as 30 mijë vjet, por qenia njerëzore është e vjetër 69 milionë vjet. Sipas Blavatski, ka pasur 5 epoka të zhvillimit të njerëzimit.

Janë katër periudha të ciklit diellor për njeriun. Periudha e hekurit, e bakrit, argjendit dhe e arta. 

Tani jemi në periudhën e artë, që ëshjtë një periudhë 4 mijë vejçare dhe njerëzit do të jetojnë më gjatë dhe do të kenë trup më të gjatë. 

Fëmija im do të jetë më i gjatë se unë, etj”, tha Çako, duke shtuar se për këtë cikël flet edhe Homeri.

“Flet Homeri për shembull për njerëz që kanë jetuar nga 600-700 vjet apo për trupa të gjatë.

Ke mbetje të njerëzve 7 metra kudo në botë. Edhe këtu janë gjetur skelete nga 6-7 metra. Janë gjetur në Elbasan këto skelete. 

Por, i fshehin nuk duan që të dalin. Historia është e manipuluar dhe e fshehur. 

Për shembull, periudha e Kalit të Madh, rreth 200 vite është fshehur nga kalendari. 

Tani duhej të ishim në vitin 2 200 dhe jemi në 2 000“, u shpreh ai.