Deputeti i njohur i parlamentit Shqiptar tërbon fshatarët. I zhdëp me gënjeshtra dhe kapet mat.

Deputeti Shqiptar shkon me ne fund ne fshatin e tij te lindjes. Kishte mbi 4 vite pa shkelur aty.

Te gjithe fshataret u mblodhen perqark tij. Deputeti zbriti nga makina luksoze, mori nje poze serioze sikur gjoja po degjonte hallet e fshatareve dhe i pyeti:

Deputeti Mahmut Mahmuti: Cfare deshironi qe une te bej per ju te dashur bashkefshatare? Me thoni cfare halli keni dhe une do ta zgjidh ne moment

U ngrit nje nga fshataret dhe i tha:

Fshatari: Ne kemi dy halle te medha i nderuar Mahmut Mahmuti. Halli i pare qe kemi eshte qe kemi nje spital te vogel ne fshat por nuk kemi doktor.

Deputeti Mahmut Mahmuti: Do ta zgjidh une tani ne moment kete problem.

Deputeti nxori nga xhepi celularin Iphone 12, mori ne telefon dike dhe foli per 3-4 minuta.

Deputeti Mahmut Mahmuti: Hallin e pare e zgjidha. Neser ne mengjes do ju vije nje doktor nga Tirana. Me thoni hallin e dyte qe keni se une jam njeri qe e mbaj fjalen dhe nuk genjej kurre.

Fshatari i tha: Halli i dyte qe kemi eshte se ne fshatin tone nuk kemi antena celulare dhe per rrjedhoje nuk na punojne telefonat

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2021. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment