Deputeti i PS uron pavarësinë me foton e Enver Hoxhës dhe shan: “Mos më rruani …”

Deputeti i PS, Bujar Çela ka uruar ditën e Pavarësisë me foton e diktatorit Enver Hoxhës mbi flamur.

Nënkryetari i PD,  Alibeaj, publikon foton dhe shpërthen ndaj Çelës duke shkruar se kjo farë e keqe i ka rrënjët e thella dhe është urgjente dekomunistizimi i shoqërisë shqiptare. Pas kësaj deputeti i PS Bujar Çela degjeneron me fjalorin banal duke i kërkuar që ta lënë rehat.

Bujar Çela: O tufa! Jetoni dhe me dhe mos gjykoni kohën. Më rruan leshtë kush s’më njeh mua dhe kohën.

Leave a Comment