“Do haja m*t çdo ditë vetëm të mos plakesha” Habit femra më e famshme në botë

Femra më e famshme në botë, Kim Kardashian ka deklaruar se do të ishte e gatshme të hante jashtëqitje për aq kohë sa ajo do e mbante atë të re dhe të bukur.

Në një intervistë The New York Times, ajo u pyet se çfarë do të bënte që të mbetej e re gjithmonë dhe padyshim përgjigja i befasojë të gjithë.

“Do të provoj gjithçka. Nëse do të më thoshit se do të më duhej të haja jashtëqitje çdo ditë dhe do të dukesha më e re, mund ta bëja. Unë thjesht do ta beja pa u menduar”, tha Kim.

Menjëherë pas publikimit të intervistës, në rrjet vërshuan komente të pafundme. Madje, sipas Page six, shumë komentues u tallën me të duke e pyetur nëse produktet e Skim janë të përbëra nga jashtëqitjet.

Ndërkohë, Kardashian nuk ka reaguar ende, por po shijon romancën me komedianin Pete Davidson.

Leave a Comment