E paparë. Grida Duma bën xhiro me motor: “Koha për vetveten”

Ish-deputetja Grida Duma ka vendosur që të kalojë fundjavën ndryshe. Moderatorja ka zgjedhur të dalë nga roli i moderatores dhe të bëjë një udhëtim me motor në natyrë gjatë kësaj të shtune.

Djali i saj ka ndihmuar duke ngarë motorin, ndërsa Grida ka një mesazh motivues për të gjithë.

“Ka disa ditë që janë për veten, për të shijuar gjërat e vogla më fantastike të jetës”, thotë Grida.