E paparë. Qeni i merr makinën të zonjës dhe e përplas

Video qe do te shihni me poshte po ben namin ne rrjetet sociale.

Nje grua le qenin e saj ne makine por mesa duket qeni ka levizur marshet e makines duke bere qe makina te levize dhe te perplaset me makinat e tjera

Shikoni videon humoristike me poshte