E turpshme. Kërrcet grushti në çmimet Oskar. Will Smith i gjuan me grusht komedianit. Video

Will Smith i cili mori sot cmimin e aktorit me te mire per filmin “King Richard” u ngjit ne skene dhe i gjuajti me grusht komedianit Chris Rock ne fytyre per shkak se ai beri nje shaka per gruan e Will Smith

Me pas Smith u kthye ne karrigen e tij ku vazhdoi te shante komedianin me ulerima duke i thene “Mos e permend me gruan time me ate mut goje”

Shikoni videon me poshte

Leave a Comment