Edi Rama pranon që ndau një lajm të rremë: “Kërkoj ndjesë. Gabova ngaqë nuk jam gënjeshtar”

Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në Twitter, pranon se postimi i tij i djeshëm mbi “Manhatanin e Zagrebit” nuk reflekton “Manhatanin e Zagrebit”.

Rama: Postimi i djeshëm mbi “Manhatanin e Zagrebit”nuk reflekton të vërtetën e ecurisë së mëtejshme të projektit dhe kërkoj ndjesë për nxitimin! Një kontroll i thjeshtë do mjaftonte për të mos gabuar, por kush s’është gënjeshtar as bën sikur s’ka gjë as nuk justifikohet, po kërkon falje!

Leave a Comment