“Edi Rama si Rambo me ushtri pa qen, hero i pamposhtur i luftrave virtuale të njëpasnjëshme”

Nga: Ergys Mërtiri

Ed Rambo, heroi i pamposhtur i luftrave virtuale te njepasnjeshme:

Triumfatori i luftes se termetit, megjithese me nje ushtri pa qen, pa logjistiken me elementare si doreza, kasketa etj. aparatura te identifikimit te trupave.

Nenshtruesi i kovidit ne luften me armikun e padukshem, megjithese pa spitale, pa ilace, pa sherbime, pa subvencione ekonomike per pasojat e “luftes” dhe pa masa paraprake mbrojtese.

Ngadhenjyesi i lufterave kibernetike qe brenda nje dite arrijne te shtjejne ne dore te gjithe sistemin, duke uzurpuar edhe te dhenat e patronazhisteve. Dhe kete beteje e fitoi me nje ushtri te pastervitur, pa mjete mbrojtese, ne nje vend ku siguria kibernetike mbetet ne nivel te shkuljes se prizes nga serveri.

Mbreti i betejes se pervitshme me zjarret, me nje ushtri pa avione e qe as nuk ndjen nevojen per avione.

Si i fiton Rambo yne gjithe keto luftera?

Suksesi qendron tek arma e tij e vetme, me e forta ne cdo lufte: Media. Kur ke median, nuk mund te humbesh kurre. 😉

Leave a Comment