Edmond Tupja: “Kam tradhëtuar. Më kapën 3 femra më përdh’unuan. Ishte lajthitje momentale”

Edmond Tupja është një personalitet i njohur në mediat shqiptare dhe jashtë tyre.

Ai është në qendër të vëmendjes shpesh për shkak të deklaratave të tij dhe qëndrimeve të kundërta nga turma që ai mbart në mënyrë të moderuar.

Tupja është një pedagog që ka dhënë kontribut të vazhdueshëm në arsimin e brezave të ndryshëm.

Ai gjithashtu është shquar për shkrimin e librave të ndryshëm. Tupja ka një stil të veçantë në mënyrën se si transmeton mesazhet tek lexuesit.

Në kohën e fundit, ai u ftua në emisionin e Dajana Shabanit, ku diskutoi për jetën e tij dhe projektet që ka në plan.

Profesori i njohur e tha hapur se kishte kryer një tradhti.

“Fatkeqësisht ose fatmirësisht e kam tradhtuar por nuk kisha çfarë të bëja më kapën tri shtojzovalle, tri vajza të bukura dhe më përdh’unuan. Kujdes nuk quhet tradhti. Tradhtia është fjalë shumë e rëndë. Do quaja tradhti ndaj të dashurës ose të dashurit një shmangie. Tradhtia e vërtetë është kur e braktis njëherë e përgjithmonë. Nëse dikush ka një lajthitje qoftë momentale, fizike apo shpirtërore me dikë nuk është,”-tha Tupja.