Ermal Mamaqi: “Trajnimi im është i shtrenjtë por do ju bëjë të lumtur. Do prekeni dhe do qani”

Ermal Mamaqi është një nga figurat më të njohura për publikut shqiptar, i cili ka qenë herë pas here aktiv me projekte të reja, duke përfshirë kështu së fundmi filma e serial të rinj mjaft të suksesshëm.

Së fundmi, aktori është përfolur shumë për trajnimet që ai organizon e për shkak të çmimit që ai ka vendosur për t’i ndjekur.

I ftuar në emisionin “Ndryshe” në “Top Albania Radio”, ai është shprehur se edhe pse çmimi mund të konsiderohet i shtrenjtë, sipas tij, kjo gjë ja vlen për të gjithë pasi njerëzit do të motivohen e do të mësojnë shumë. 

“Unë quhem trajner motivimi, spiker motivimi. Është një trajnim vertikal. Qëllimi është që të jesh i lumtur. Njerëzit vijnë sepse besojnë që mund të kenë më shumë, të jenë më shumë, të bëjnë më shumë. Unë tregoj disa teknika, tregoj historinë e jetës sime, tregoj si kam bërë unë sukses. Në këto mësime të gjata, në fund njerëzit edhe mund të qajnë, njerëzit preken në disa zona të shpirtit që ndoshta nuk i dinë që i kanë. Aty marrin disa sinjale që i motivojnë,” – u shpreh Ermali.

Ai tha se bileta kushton 120 euro për dy ditë dhe është shumë më e vlefshme se gjëra të tjera për të cilat njerëzit mund të shpenzojnë 120 euro.

“Unë të siguroj që nëse ti rri të paktën një orë aty, ti nuk do të shkulesh pastaj. Bileta kushton 120 euro për dy ditë, janë shumë të shtrenjta por janë lekë që nuk quhet shpenzim por investim! Unë e di shumë mirë që ne blejmë gjëra koti, shpenzojmë për idiotësira, por për të investuar te vetja jonë, shpirti, mendja, jo!” – shtoi ai.

Leave a Comment