Është merakli i madh. Princi Charles merr banjon me vete kudo ku shkon!

Që kur mbreti Charles III mori kurorën britanike, ai ka qenë në qendër të vëmendjes. Njerëzit duan të dinë gjithçka rreth tij – çfarë ha dhe çfarë bën në kohën e tij të lirë, çfarë muzike i pëlqen dhe cdo lloj detaji tjeter.

Tani, sipas New York Post, një raport sugjeron që Mbreti Charles “merr banjon dhe letrat e tualetit kudo që shkon”!


Detajet e monarkut u zbuluan në një dokumentar të vitit 2015 “Serving the Royals: Inside the Firm”.
Paul Burrell, i cili shërbeu si shërbëtor i gruas së ndjerë të Charles, Princeshës Diana dhe gjithashtu Mbretëreshës, zbuloi se Charles ka dhënë udhëzime të sakta për të hekurosur lidhëset e këpucëve.


New York Post citoi Burrell i cili tha: “Pizhamet e tij shtypen çdo mëngjes, lidhëset e këpucëve i shtypen me hekur, spina e banjës duhet të jetë në një pozicion të caktuar dhe temperatura e ujit duhet të jetë thjesht e vakët”, në një vaskë. mbushur “vetëm gjysmë plot”.


Ai shtoi se mbreti madje “ka shërbëtorët e tij që shtrydhin një centimetër pastë dhëmbësh në furçën e tij të dhëmbëve çdo mëngjes”.


Ai shtoi, “Kudo që shkon princi në botë, kutia e mëngjesit shkon me të. Ai ka gjashtë lloje të ndryshme mjalti, frutat e tij të thata dhe çdo gjë që është paksa e veçantë për të.”

.

Leave a Comment