Evi Kokalari i vërsulet Grida Dumës: “Desh e mbyte Berishën në 8 janar kurse tani po flirton me të. I helmove”

Nga: Evi Kokalari

Grida po ‘flirton’ me liderin historik, a thua se ne e harruam që në 8 Janar desh e mbyti liderin dhe të gjithë ata që e bënë Partinë Demokratike.

Nejse, meqënëse kam treguar finokëri në politikë të një niveli që Grida nuk mund ta arrij, po i jap një këshillë miqësore;

Xhozi i shkretë një parti hapi dhe dridhej kur u kthye në bazë se nuk dinte si do ta prisnin. Ti që i helmove të gjorët, ndoshta bën mirë të fillosh, me përuljen më të thellë, t’ju kërkosh falje çdo demokrati dhe çdo individi të medias që ishte prezent atë ditë.

Pastaj, në heshtje, prit reagimet e tyre.

Pastaj, flasim prapë!!

BTW, nuk e kalon dot cakun duke folur për të djathten që ty nuk të bëhet vone fare, dhe as duke futur disa fjalë Anglisht. Fatkeqësisht, nëse bëhesh pjesë e PDse prapë, do jetë për gabim të Berishës.

Leave a Comment