Evi Kokalari kërcënon njerëzit e Berishës: “Bëni shumë kujdes përndryshe do flas. Arjan Çanit i them që..”

Nga: Evi Kokalari

Klanit te Berishes: Beni shume kujdes se cfare genjeshtrash dhe shpifjesh leshoni ne media. Jam e qarte ne detaje per angazhimin tuaj te plote per nje fushate denigruese.

Ju them: deri tashti kam folur vetem per manipulime zgjedhjesh qe jane vetem 1% e asaj qe dua te them publikisht, keshtu qe beni shume kujdes.

Arjan Canit, qe ka leshuar genjeshtrat e Cim Pekes tek Artur Zheji sot, do ti kthej pergjigje pak me vone.

Mbas nje ore me keni tek Xhaxhiu.

Leave a Comment