Familja në Kukës sheh fantazma jashtë shtëpisë. Lajmëron policinë

Ka disa ngjarje interesante që kanë ndodhur në Shqipëri dhe duket se ato do të mbeten unike gjithmonë.

Këtu janë disa nga këto ngjarje interesante, si rënja e një sfere nga qielli në Kalimash dhe disa fantazma të cilat vizituan një familje në Kukës

Në vitin 2016, punonjësit e Rrugës së Kombit u mahnitën kur zbuluan një sfere të çuditshme me madhësi mesatare. Kjo sfere kishte ngjashmëri me sfera të gjetura nga Brazili deri në Bosnjë. Ajo peshonte tre tonë, por ende nuk dihej saktësisht se si ishte formuar dhe si kishte mbërritur në atë gjendje. Ka shumë hipoteza, nga përbërja e llavosferës deri te mitologjia e lashtë.

Ngjarja në Kukës

Para 11 vitesh, një burrë kontaktoi autoritetet e rrethit për të raportuar për dukurinë e çuditshme që po shihte jashtë banesës së tij në Kukës. Sipas tij, në atë moment, ndodheshin disa fantazma në oborr që rrethonin shtëpinë.

Fillimisht, policia nuk e mori seriozisht këtë denoncim, duke e konsideruar si një shaka. Megjithatë, një grup policësh u dërgua në fshatin ku ndodhej shtëpia pas telefonatës së tij. Gjatë mbërritjes në vend, ata zbuluan se gjitha sendet ishin përmbysur në oborr, ndërsa burri dhe familja e tij ishin të tronditur dhe nuk flisnin fare. Po ashtu, ngjarja që ata përshkruan më pas ishte shumë e pazakontë dhe ata vazhdojnë të tregojnë se fantazmat ishin reale dhe ata nuk shpikën asgjë