Fotot e rralla. Ja si dukej Tirana dikur

Në galerinë tonë virtuale do të mund të shihni një kolazh fotografish ku shfaqet Tirana ndër vite.

Pamjet e mëposhtme tregojnë kryeqytetin shqiptar në kohë të ndryshme dhe transformimet që ka kryer.

Hidhini një sy, kjo është Tirana që nuk është më.