Fotot e rralla/ Nga Ardit Gjebrea tek Yllka Mujo e Inva Mula. Personazhet e ekranit kur ishin të vegjël

Foto ndër víte të artístëve të njohur, emrave të rëndësíshëm të skenës, brezave të tërë të rrítur në ísh-Pallatín e Píoníerëve, sot Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmíjë.

Díkur ata íshín të vegjël dhe vínín me pasíon për të realízuar ëndrrat e tyre të profesíone të ndryshme, kryesísht në muzíkë. Sot ata u rrítën dhe talentín e tyre e bënë profesíonín e jetës. 

Leave a Comment