Gilbertën e përjashtojnë nga Kisha. Pastori: “Nuk ka vend në shtëpinë e Zotit kush shkon në atë emision”

Konkurentes se “Perputhen”, Gilbertes nuk do ti kishte shkuar kurre mendja se mund ta hiqnin nga puna vetem se mori pjese ne kete emision.

Gilberta u shpreh dje ne emisionin Perputhen se pastori i Kishës i është shprehur se kush shkon në këtë emision, nuk ka më vend në shtëpinë e zotit. Pastori nuk ka rinovuar kontratën e punës për Gilbertën, sepse ishte pjesë e programit.

“Unë kam frekuentuar kishën ungjillore që kur isha 16 vjeç. Jam besimtare, e dashuroj Zotin, nuk kam qenë shumë e rregullt me kalimin e kohës. Kur u riktheva në Lushnje ai më priti krahe hapur. Në momentin që i thashë për emisionin ai më tha që nuk më pëlqen ai emision.

Ai nuk ishte dakord dhe nuk pranoi të më rinovonte kontratën e punës. Më erdhi keq sepse ai njeri ka ndihmuar shumë njerëz. Ai tha se kush shkon atje nuk ka vend këtu në kishë”, tha Gilberta

Leave a Comment