Gjarpri gjigand bie mbi kokat e klientëve të cilët po hanin në një restorant

Klientët në një restorant mbetën të tmerruar pasi një gjarpër gjigant ra papritur nga tavani pranë tavolines ku po hanin.


Zvarraniku i madh, i cili dukej me shumë si një piton, arriti në një farë mënyre t’i largonte pllakat në çati përpara se të rrëshqiste nëpër vrimë.


Në pamjet, klientet mund të dëgjohen duke biseduar me nervozizëm në sfond, ndërsa një ekip ekspertësh të kafshëve të egra hynë në ndërtesë.


Më pas ata filluan të përdorin një grep metalik për të siguruar gjarprin dhe për t’i mundësuar ata të kapnin kokën e tij.

Leave a Comment