Gjyshi nga Shqipëria është i vetmi njeri në botë që lajmëroi kapitenin e Titanikut se anija do të mbytej!

Gjyshi Shqiptar i djersitur dhe i zverdhur ne fytyre lajmeroi kapitenin e anijes.

Ai gjithashtu ja beri me shenje qe te zbrisnin nga anija edhe shume Amerikaneve

Por asnje nuk e degjoi.

Nuk e degjoi as Leonardo Di Caprio dhe as rojet e kinemase te cilet e kapen gjyshin dhe e nxoren jashte me shkelma

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2021. Ndalohet kopjimi këtij materiali.

Leave a Comment