Gruaja e paméshirshme trafíkonte fëmijë duke i fshehur në valixhe. U kap në aeroport nga skaneri

Ceuta, Spanjë – Një grua e re përballet me akuza pasi zyrtarët e aeroportit spanjoll thonë se gjetën një fëmijë 8-vjeçar të fshehur brenda bagazhit të saj kur ajo u përpoq të kalonte kufirin.

Fátima E.Y, 19 vjeç, po udhëtonte nga Maroku për në Ceuta, një territor spanjoll, kur agjentët e patrullës kufitare e vunë re duke vepruar me ankth dhe duke bere veprime te dyshimta. “Operatori vuri re diçka të çuditshme, e cila dukej se ishte një person brenda valixhes”, tha një zëdhënës i Gardës Civile për gazetën spanjolle El Pais.

Mbas kontrollit u zbulua se ajo kishte futur nje femije 8 vjecar brenda saj

Leave a Comment